Catering

Van hapjesbuffetten tot uitgebreide buffetten met voor-, hoofd- en nagerecht. Niet alleen een buffet, maar ook een compleet verzorgde koffie/broodtafel of brunch behoort tot de vele mogelijkheden. De buffetten worden met de grootste zorg en met oog voor presentatie samengesteld.

Hieronder een aantal mogelijkheden. Ook kunnen we, in overleg met u, een andere samenstelling maken en rekening houden met uw wensen en budget.

   

€ 10,00 Hapjesbuffet;
verschillende salades opgemaakt met vleeswaren, rauwkost en vers fruit, stokbroden, kruidenboter en tapenades. Diverse schalen met allerlei koude hapjes en amuses. Malse kipstukjes met satésaus, gehaktballetjes in eigengemaakte ketjap-uiensaus, uitgebreid luxe bittergarnituur. (dit hapjesbuffet betreft qua hoeveelheid geen maaltijd)

€ 9,00 Broodbuffet;
diverse  harde en zachte witte en bruine bollen, krentenbrood, suikerbrood, jam, hagelslag, diverse soorten vleeswaren en kaas, koffie, thee, melk, karnemelk, spa blauw en jus d’orange. Bij dit buffet kunt u zelf uw broodjes samenstellen.

€ 12,50 Broodbuffet luxe;
met goed gevulde  tomaten en/of groentesoep, een salade naar keuze, twee rijkelijk belegde luxe broodjes p.p.  met diverse soorten vleeswaren o.a. filet americain met uitjes en ei, beenham met kaas en rucola, wijncervelaat met rode ui en geroosterde pijnboompitjes, warme beenham met honing-mosterdsaus, gerookte kipfilet met ei en vers gemalen peper etc. en een (broodje) kroket. Dit buffet staat kant en klaar.

€ 20,00 Warm en koud buffet
met verschillende soorten salades, soep, stokbroden, kruidenboter, tapenades,  diverse warme vleesgerechten, nasi en patat of aardappeltjes. (eventueel uit te breiden voor de kinderen met kipnuggets, minikroketjes, minifrikandelletjes en appelmoes)

€ 25,00 Warm en koud buffet incl. nagerecht
zie hierboven maar incl. een met verscheidene soorten vis opgemaakte zalmsalade en een nagerecht met ijs of bavarois, slagroom, chocoladelekkernijen en vers fruit. Dit nagerecht wordt geserveerd aan tafel.