Bruiloften / Feesten

Voor uw bruiloft, receptie of feest bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van feesten. Ons team weet altijd weer die gezellige en intieme sfeer te creëren waardoor uw feest onvergetelijk wordt.

     

Onze locatie kan ook gebruikt worden als trouwlocatie. U kunt hiervoor een verzoek indienen bij de gemeente Kampen. Onze locatie is reeds bekeken en beoordeeld door de gemeente en voldoet aan de voorwaarden.

   

Voor ieder feest kunnen wij de complete catering kunnen we voor u verzorgen van hapjes, luxe amuses tot complete buffetten. In het voorgesprek luisteren we goed naar uw wensen en zullen u daarna een passend voorstel doen. Over het algemeen werken wij met vaste prijzen per persoon zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Maar natuurlijk kunnen we de dranken ook turven. Dit is vaak voordeliger wanneer er uitgebreid gegeten wordt tijdens een feest.

Voor een feest van 4 uur ( korter is uiteraard ook mogelijk ) zijn de vaste prijzen als volgt:

A € 19,95 p.p.
Ontvangst met 2x koffie of thee en een uitgebreid assortiment gebak. Alle dranken onbeperkt excl. buitenlands gedistilleerd. Dit berekenen wij op basis van nacalculatie. Nootjes en zoutjes op de tafels. Koffie en thee tot slot van uw feest.

B € 24,95 p.p.
Idem als A maar  incl. een uitgebreid koud en warm bittergarnituur wat gedurende de hele avond wordt geserveerd.

C € 29,95 p.p.
Idem als A maar incl. een uitgebreid koud en warm hapjesbuffet.  Een leuke manier om het geserveerde hapje te vervangen. Een hapjesbuffet brengt de gasten lekker aan de wandel en zorgt voor een zeer informele sfeer.

Extra mogelijkheden; Het is erg stijlvol om tijdens de ontvangst van uw gasten een welkomstcocktail te serveren. Ook kunnen we een ballonnenboog voor u maken in de door u gewenste kleur of kleuren. Buffetten kunnen wij maken van voordelig en eenvoudig tot uitgebreid met voor- en nagerecht. We kunnen u diverse DJ’s aanbevelen. En mocht u nog andere wensen hebben dan horen we dat graag.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om kennis te maken en, geheel vrijblijvend,  uw wensen te bespreken.