Bruiloften / Feesten

Voor een bruiloft, receptie of feest ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een jarenlange ervaring in het organiseren van feesten. Ons team weet altijd weer die gezellige en intieme sfeer te creëren waardoor ieder feest onvergetelijk wordt.

     

Onze locatie kan ook gebruikt worden als trouwlocatie. Een verzoek hiervoor kan ingediend worden bij de gemeente Kampen. Onze locatie is reeds bekeken en beoordeeld door de gemeente en voldoet aan de voorwaarden.

   

Voor ieder feest kunnen wij de complete catering verzorgen van hapjes, luxe amuses tot complete buffetten. In het voorgesprek luisteren we goed naar de wensen en we zullen daarna met een passend voorstel komen. Over het algemeen werken wij met vaste prijzen per persoon zodat je van te voren precies weet waar je aan toe bent. Maar natuurlijk kunnen we de dranken ook turven. Dit is vaak voordeliger wanneer er uitgebreid gegeten wordt tijdens een feest.

Voor een feest van 4 uur ( korter of langer is uiteraard ook mogelijk ) volgen hier een paar mogelijkheden:

Basis arrangement € 26,95 p.p. incl onbeperkt drank 
Ontvangst met 2x koffie of thee en een uitgebreid assortiment gebak. Alle dranken onbeperkt incl. buitenlands gedistilleerd. Nootjes en zoutjes op de tafels. Leuke snoepzakjes voor de kinderen. Koffie en thee tot slot van het feest.

Uit te breiden met geserveerde hapjes of een hapjesbuffet;                                                                                                                                                                                  

Geserveerde hapjes € 7,95 p.p.
Uitgebreide koude hapjes en een luxe assortiment warm bittergarnituur wat gedurende het hele feest wordt geserveerd.

Hapjesbuffet € 15,00 p.p.
Een uitgebreid koud en warm hapjesbuffet met diverse salades, kleine amuses, koude hapjes, stokbroden met smeersels, saté, gehaktballetjes, bladerdeeghapjes, bittergarnituur, loempiaatjes etc.  Een leuke manier om het geserveerde hapje te vervangen. Een hapjesbuffet brengt de gasten lekker aan de wandel en zorgt voor een zeer informele sfeer.

Extra mogelijkheden; een ballonnenboog, een welkomstcocktail, een late-night snack ter afsluiting van het feest. Buffetten kunnen wij maken van € 15,00 tot € 24,00. Hierbij raden we aan om dranken te turven.


Een andere mogelijkheid is;                                                                                                                                     

Turven van dranken óf een vooraf afgesproken aantal consumpties serveren:                                                             

Alle dranken kunnen we turven en voor een koud en warm bittergarnituur rekenen we € 7,95 p.p.  De prijzen van koffie, thee, fris, sappen, bieren en wijnen liggen tussen de € 2,75 en € 4,00.  We rekenen hierbij zaalhuur. Met turven weet je echter niet precies hoeveel er geschonken gaat worden en met een vast aantal consumpties is er wel zekerheid dat het binnen het budget past.

We maken graag een persoonlijke afspraak om kennis te maken en alle wensen te bespreken zodat we daarna een geheel vrijblijvende offerte kunnen aanbieden. Voor ieder budget is er wel een feest te organiseren!