De zalen van de Vinkehorst

De grote zaal is te huur voor vele activiteiten. Bijvoorbeeld: Feesten, recepties, koffietafels, condoleances, verenigingsactiviteiten, tentoonstellingen, toneelstukken, vergaderingen voor grotere gezelschappen met eventueel  presentaties etc.

Deze zaal is geschikt voor gezelschappen van 40 tot ongeveer 130 personen en beschikt tevens over een babyruimte en invalidentoilet. Onze kleuren-ledverlichting kan naar wens aangepast worden. Deze zaal wordt verhuurd  inclusief bediening.

   

De kleine zaal is geschikt voor kleine gezelschappen tot maximaal 40 personen. Wij hebben de sfeer gecreëerd van een grote huiskamer. Ideaal om b.v. een verjaardag te vieren. Ook voor vergaderingen of cursussen is deze zaal uitermate geschikt. Er kan door ons worden geserveerd en ook de catering van eenvoudig tot luxe kunnen wij regelen.

Ook bestaat de mogelijkheid om de kleine zaal te huren op basis van zelfbediening. Kopjes en glaswerk is aanwezig, dranken en hapjes dient men dan zelf mee te nemen. De zaal is in te delen naar eigen wens. Wij vragen hiervoor zaalhuur en een borg. Deze borg ontvang je retour als je de zaal opgeruimd op de afgesproken eindtijd oplevert.