Cursussen en Fun & Fit Dance

Fun & Fit Dance

Geen zin in de sportschool? Kom naar Fun & Fit Dance!

Wil je aan je conditie werken maar doe je dat liever niet in de sportschool dan is Fun & Fit Dance een leuke en tevens gezellige manier om conditie op te bouwen. Ieder seizoen worden er nieuwe dansjes  gedanst op diverse soorten muziek. De dansjes variëren van kort en gemakkelijk (Easy) tot wat langer en wat uitdagender (Advanced). Alles wordt rustig opgebouwd en regelmatig herhaalt en doorgedanst.  Er is geen speciale kleding of schoeisel voor nodig en iedereen kan meedoen. Kijk op onze Home pagina  voor het promotiefilmpje.

(Spoed) cursussen stijldansen

Tijdens deze cursussen leer je in 4 lessen dansen. Handig wanneer je weinig tijd hebt en toch op een komend feest wilt dansen. Je leert in ieder geval de Quickstep en de Cha Cha Cha. Vaak wordt er ook een derde dans gedaan.  Leuk om met familie of vrienden te doen. Deze cursussen starten bij minimaal 4 paren (en maximaal 10 paren). Heb je de smaak te pakken gekregen dan kun je doorgaan met de overige 10 lessen zodat je de gehele Bronscursus gevolgd hebt.

Brons

De Bronscursus bestaat uit 14 lessen en is speciaal voor beginners. In deze cursus leer je de Quickstep, de Engelse Wals, de Tango, de Cha Cha en de Jive. Met deze cursus kun je in ieder geval op feestjes behoorlijk uit de voeten. Aan afdansen doen wij niet, wij hebben gemerkt dat velen er niet op zitten te wachten en ook zonder dansdiploma kun je prima doorstromen naar de volgende cursus.

Van zilver tot goudster en masterclass

Wil je meer leren dan kun je doorgaan met de vervolg cursussen. De programma’s worden uitgebreider en er komen meerdere dansen bij zoals de Rumba, Samba, Mambo, Paso Doble, Weense Wals en de Slow Foxtrot.

Seniorengroep Solo Dance 

 

Voor 60 plus hebben we een Solo Dance groep op de vrijdagochtend. We beginnen met een kopje koffie en gezellig even bijkletsen met elkaar. Dan gaan we dansen en houden ook nog een korte pauze tussendoor. De dansjes worden heel rustig opgebouwd en veel herhaalt. We dansen vaak op herkenbare muziek uit de jaren en 70 en 80. De dansjes zijn zeer gevarieerd zoals o.a.  Wals, Rumba, Foxtrot, Country, Cha Cha, Modern etc. Voor deze cursus heb je geen partner nodig.

Recreatiegroep

Tot slot hebben wij nog een recreatiegroep. Hier wordt wat meer individueel lesgegeven. Je danst mee wat je wilt en wilt je pauzeren? Ook prima!
Het niveau van deze groep is van Goud tot Topklasse.